Åk till Örebro med barnen

Åk till Örebro med barnen

För dig som letar efter en härlig sommarstad att semestra i med familjen är Närkes största stad Örebro värd ett besök. Här finns många roliga aktiviteter för alla åldrar och dessutom trevliga boendealternativ för hela familjen.

Det är enkelt att hitta ett boende i Örebro som är både trivsamt och praktiskt när du reser med barn. Staden erbjuder barnvänliga hotell mitt i city, men också alternativa boenden i naturen lite utanför stadskärnan. Som förälder är det tacksamt att välja barnvänliga boende eftersom du då är garanterad en anpassad logi som passar både stora och små.

Du kan dessutom hitta riktigt prisvärda familjepaket på boende i Örebro. Det kan dock variera när på året de bästa paketen erbjuds. Ibland kan sommarkampanjer dra igång redan under våren medan andra gånger finns priserbjudanden mitt i semestertider.

Familjeaktiviteter i Örebro

Vill du ha kul med dina barn på semestern är Örebro helt rätt destination. Här finns ett bra utbud för hela familjen oavsett ålder och intressen.

”Lekland, äventyrsbad, skatepark mitt i city och slottsbesök – det här är barnens favoriter i Örebro!”, såhär beskriver turistsajten Visit Örebro stadens utbud.

Ett måste när du är på besök i Örebro är att ta med familjen till Wadköping som bjuder på historisk atmosfär med äldre hus, trånga små gator och mysiga fik. Dessutom är Stora Holmen, som också kallas för ”Barnens ö” en trevlig aktivitet för hela familjen!