Så flyttar du med barn

Så flyttar du med barn

Att flytta till en ny bostad är spännande och en ny verklighet väntar. Kanske ska ni flytta till en större bostad eller ett nytt område. För att flytten ska gå smidigt bör ni ta hjälp av en flyttfirma och se till att barnen leker någon annanstans.

En flytt är dock inte alltid en dans på rosor utan innebär alltid en viss stress. Med barn blir det ännu mer besvärligt. Det tar tid att packa, bära och köra iväg flyttkartongerna. Med småbarn i hasorna kan det även vara farligt. Därför är det viktigt att planera flytten och ta hjälp när det behövs.

Anlita en flyttfirma

Att flytta innebär olika moment och de flesta missberäknar hur mycket tid och arbete som faktiskt krävs. Många tror att de själva klarar av att sortera, packa, bära ut, städa, köra, magasinera, bära in och packa upp alla möbler och kartonger. Att anlita en professionell flyttfirma när det är dags att flytta kan spara mycket tid och ansträngning. Om du dessutom vill flytta i lugn och ro bör du Klicka här för att ta del av erbjudanden från Flyttmannen. Det är en väletablerad och flexibel flyttfirma i Göteborg som hjälper dig med alla sorters flyttjänster. Kontakta dem direkt för att få hjälp att skräddarsy flytthjälpen. Genom att låta ett proffs ta hand om flytten minskar du stressen och kan istället njuta av det positiva.

Låt barnen leka någon annanstans

Av säkerhetsskäl bör ni se till att barnen inte är i närheten av flyttlasset eftersom det finns en viss olycksrisk om de klättrar på möblerna.

Välj ut det viktigaste

Packa gärna en överlevnadsväska som artikeln i Expressen nämner:

”Fyll den med toalettprylar, nattkläder, underkläder, ombyte för att minska stressen de första dagarna i det nya hemmet”.