Flytta till barnvänliga Bromma

Flytta till barnvänliga Bromma

Letar du efter ett centralt men barnvänligt och lugnt ställe i Stockholm är Bromma ett fint område att flytta till. Bromma har ett lugnare tempo i jämförelse med innerstaden vilket är ett stort plus för den som har barn. Då kan du och familjen kombinera det bästa av två världar.

Om du vill att dina barn ska växa upp i ett tryggt och lugnt ställe i huvudstaden ligger Bromma högt upp på listan. Närheten till naturen är en av de stora fördelarna med området. Att det dessutom bara tar 15 minuter att åka in till de centrala delarna av stan gör det inte sämre.

En familjär stämning

Många som flyttar tillbaka till Bromma när de skaffar familj vittnar om en familjär stämning och en känsla av att alla känner alla. Det är naturligt att stöta på varandra både i matbutiken och nere på torget, där människor gärna stannar och småpratar lite. Det är med andra ord inte samma stress som du kanske upplever i innerstaden.

Om du ligger i ropet för att kontakta en fastighetsmäklare Bromma är det en fördel att anlita en lokal mäklare som har god kännedom om området. De kan tipsa dig om allt från vilka förskolor och dagis som är att föredra till vart det finns vackra strövområden. Du kan berätta för mäklaren exakt vad du och familjen är ute efter och denne kan anpassa visningarna och fastigheterna efter era önskemål.

Bra förskolor och skolor

En stor fördel med att flytta till Bromma som barnfamilj är att området har flera förskolor och skolor med goda betyg och omdömen. Som förälder är det säkerligen av högsta prioritet att din barn får en trygg och bra skolgång och det kommer de kunna få i Bromma. Området har även ett flertal gymnasieskolor att välja bland.