Res med barnen till Stockholm

Stockholm är det perfekta resmålet om du vill ut och resa med dina barn, oavsett om det bara är över helgen eller en lite längre tid. Vår huvudstad har mycket att erbjuda både stora och små.

En del av upplevelsen att resa till Stockholm är såklart att bo på hotell med dina barn. Dom kommer se det som något extra kul eftersom man kommer till ett nytt ställe. Se till att välja ett hotell som passar dina och barnens behov samt att det ligger hyfsat nära till alla de ställen ni bestämt att besöka.Vad ni kommer att hitta på i Stockholm är såklart helt beroende av vad ni gillar och i vilken ålder dina barn är. Men några av de saker du kan hitta på är till exempel:

  • Gröna Lund
  • Museum
  • 4H-gårdar

Det finns så mycket att hitta på så det är bra att planerar innan ni åker så att ni enkelt kan ta er mellan varje ställe.

Platser som är värda att besöka

Det finns som sagt mycket att göra i Stockholm. Gillar du och dina barn spänning och fart så ska ni definitivt besöka Gröna Lund där ni hittar allt från mindre karuseller till fartfyllda berg och dalbanor för den modiga! Ni kan också vinna gosedjur och godis på spel samt titta på shower om det är något samma dag ni besöker parken. Ett garanterat uppskattat val för speciellt barnen. Är ni museum-fantaster så finns det en hel uppsjö av museer i Stockholm. Här hittar ni exempelvis Tekniska museet, Naturhistoriska museet och kanske det som är roligast för barnen Leksaksmuseet. Ni kan också besöka det som kallas för 4h gårdar så som Agustendal i Solna. Här hittar ni fantastiska parker med djur som dessutom är gratis. Oftast finns det större lekplatser och mysiga caféer. Om ni tar en tur under jultiderna så hittar ni några av Sveriges bästa julmarknader i Stockholm som utlovar en mysig stämning och julkänsla.