Få tiden att räcka till

Det är ingen nyhet att föräldrar har ont om tid, allt som skall göras måste prioriteras in i minsta detalj och detta kan göra att vissa saker försvinner ur kalendern. Det finns ett flertal olika knep i dagens samhälle som underlättar vardagen för de föräldrarna med lite tid men mycket att göra. En av de knepigaste aktiviteterna att få ihop är definitivt shoppingen. Att springa med barnen i affären som oftast lätt blir uttråkade kan bli en ångestladdad syssla. Här kommer några knep för hur ni kan sköta handlingen på lättare sätt.

  • Utnyttja lekhagarna och barnpassningen som vissa stormarknader har, du får då tid att handla det som skall utan att leta efter barnen som sprungit till leksaksavdelningen.
  • Shoppa online, sänt från gudarna är onlineshopping för småbarnsföräldrar, köp exempelvis era leksaker, kläder eller barnvagnar från www.busbjornen.se. Det sparar en hel del pengar och tid att beställa hem och få testa i lugn och ro.
  • Testa en matkasse, beställer också dessa via Internet och nu för tiden finns anpassade alternativ för barnfamiljen.

Smarta lösningar med tekniken

Vårt informationssamhälle har bidragit med en massa bra knep för att få tiden att räcka till och för att få den där extra kvalitetstiden med sina barn istället. En klar fördel är också att barnen ofta inte uppskattar att springa i affärer och testa kläder eller handla mat så för deras del är det också en fördel.